Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дріжджі Mangrove Jack's CS Yeast M20 Bavarian Wheat - класичні дріжджі верхового бродіння, які підходять для зброджування пива стилів German Weizen, а також Belgian Witbier. Мають дуже низьку флокуляцію і яскравий дріжджовий аромат, який дозволяє отримати ідеальне пиво. Традиційно подається нефільтрованим. Ці дріжджі створюють пиво з мінімальною солодкістю, середньої повнотілості та з оксамитовим відчуттям у роті, який доповнюється банановим смаком і пряним ароматом.
Рекомендований діапазон температур
- 18 - 30 ° C
Характеристики
(5-висока, 1-низька)
- Аттенюації: 3
- Флокуляція: 2
- Уплотняемость: 2
- Живих дріжджових клітин: понад 5 на 10 9 КУО / г
опис бродіння
Бродіння починається протягом 24-36 годин і формує щільну піну, яка, на відміну від інших штамів дріжджів для пшеничного пива, не піднімається високо в баку.
Це штам з досить низьким рівнем флокуляції, але при тривалій витримці дріжджі будуть осідати й формувати помірно прозоре пиво. Швидкість зброджування M20 досить висока - вже через 10 днів пиво, зброджене даними штамом, готове до вживання. Рекомендована температура бродіння 18-24 ° C, однак цей штам може збродити пиво і при температурі 30 ° C, якщо надмірне виділення ефірів не буде для Вас проблемою.
ароматичні характеристики
Дріжджі Mangrove Jack's CS Yeast M20 Bavarian Wheat мають багатий класичний аромат банана і гвоздики, збалансований корицею. Ці аромати, як правило, є домінуючими над іншими хмельовими й солодовими характеристиками.
смакові характеристики
При тому, що цей штам має середню аттенюацію, зброджуване пиво не буде солодким. Замість цього воно буде мати вершкову, оксамитову структуру і багату, але не важку солодовість. Сильний карамельний смак і солодовий аромат відсутні в пиві, збродженому даними штамом. При додаванні відповідних солодів, можна відчути смажені та шоколадні аромати. Легка кислинка, вироблена даним штамом, доповнює характеристики пшеничного солоду.
Високоалкогольне пиво
У високоалкогольних сортах пива, феноли, що виробляються даним штамом, стають дуже інтенсивними та схиляються до димних характеристик. Низький рівень аттенюації дає можливість отримати прекрасне солодке пиво.