Кількість
|
Вартість
|
||
|
Не витрачайте час на охолодження сусла, використовуйте техніку "Хот Кьюбінга" (Hot Cubing), вона зводиться до того, щоб сусло охолоджувалось помірним, природним шляхом, підходить для тих, хто бажає заощадити час, воду й уникнути саме охолодження сусла після варки. Просто наповніть гарячим суслом каністру та закрутіть кришку. Не вистачає однієї каністри беріть дві або навіть три.
Гаряче наповнення
Каністри можна наповнювати гарячим суслом або другою рідиною харчового призначення температурою до 100 С
3-х шарове покриття
Каністра складається з:
- Шар 1 - поліетилен 50 мкм (PE)
- Шар 2 - поліетилен 45 мкм (PE)
- Шар 3 - нейлон 15 мікронів
Перший шар надає найкращу можливу хімічну стійкість, завдяки чому ця каністра підходить для широкого асортименту напоїв. Другий та третій шари ламіновані разом для міцності, стійкості до проколів, а також служить чудовим кисневим бар’єром, що довше зберігає сусло або іншу рідину свіжою.
Абсолютна стерильність
Ці каністри пройшли опромінення, тому вони абсолютно стерильні. Тож ви можете залити гаряче сусло, абсолютно не побоюючись отримати зараження, але зайва дезінфекція обладнання, ще нікому не завадила, особливо при наступному використанні каністри.
Припиніть витрачати час на охолодження сусла!
Навіщо сидіти, та чекати, охолоджуючи сусло? Залийте гаряче сусло прямо в каністру після закінчення варки й закрутіть кришку. Це дає вам змогу самостійно готувати набори свіжого сусла та зберігати його для наступного використання. Також буде корисно для об'єднання варок, якщо Ви бажаєте зробити подвійну варку при наявності на приклад міні пивоварні BrewZilla 35L та кег ферментера на 55л або 60л та ферментувати все одразу.
Тривалий термін зберігання
Високий кисневий бар'єр у мембрані робить ці каністри придатними для зберігання сусла протягом 1-2 років. Це означає, що вам не обов’язково зливати сусло до ферментера у день варки. Зберігайте сусло в каністри до того, коли у вас з'явиться час для подальшої роботи з ним. Hot Cubing дає вам більше гнучкості.
Багаторазове використання
Після використання Ви можете просто викинути, але цього не радимо робити з причини можливості наступного використання. Каністру можна вимити простерилізувати в окропі або використовувати засоби дезінфекції до пластику й вона знову Вам стане у пригоді.
Легке закриття
На відміну від більшості інших каністр, ця має лише гвинтову кришку, що дозволяє легко наповнювати та закривати.