Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кегератори від Австралійської компанії Kegland, вже давно є стандартом для багатьох домашніх пивоварів в усіх країнах світу. Отримати у своє розпорядження компактну, практичну установку для зберігання і розливу своїх напоїв, прагне чи не кожен. Кегератор, відмінно підійде і малому бізнесу: для кафе, барів, ресторанів.
Нова серія Х приходить на зміну легендарної 4-ки, де при збереженні практично тих же габаритних розмірів, тепер ми отримуємо більше обсягу для кега (тип Корнеліус 19 л). Їх стало замість 3-х - 4, з цієї ж причини кількість кранів на одній колоні збільшується до 4-х шт.
У чому ж основні переваги цього кегератора:
- значний розмір конденсатора (в серії Х він збільшений на 25%)
- швидке охолодження, завдяки великому випарнику
- ефективна рециркуляція повітря, всередині охолоджувальної камери плюс охолодження колони розливу
- поліпшена теплоізоляція внаслідок товстих утеплених стін
- потужний компресор
- підставка під балон з вуглекислим газом, ідеальне рішення для примусової карбонізації напоїв, найекономічніша та найшвидша карбонізація виходить саме при знижених температурах. Рекомендований обсяг балона 2 л
- два вихідних отвори для підключення балонів, можна одночасно працювати з вуглекислотою та азотом або один ставити під карбонізацію, а інший під розлив
- захисну огорожу і каплесборник
- можливість установки одного стандартного кега на 50 л
Кегератори зроблені пивоварами для пивоварів, так розширений діапазон контролера по регулюванню температур від -5 С до + 28 С (дискретність настройки 1 С) відкриє для Вас не тільки світ лагерів, а й дозволить поглянути по новому на вже перевірені ельові рецепти, тому що стабільність температур при бродінні та дозріванні один з важливих чинників на шляху до ідеального смаку.