Кількість
|
Вартість
|
||
|
Надає пиву трохи інтенсивніший аромат солоду та зерна, ніж солод Pilsner, а також легкі ноти карамелі. Солод Vienna (Château) обсушується за більш високої температури, ніж Pilsen, тому надає пиву більш «багатий» золотистий колір, міцність і насиченість смаку. Має достатню ензимну силу, щоб добре поєднуватися з великою кількістю спеціальних солодів.
Застосовується у виробництві для коригування дуже світлого солоду, що переробляється для виробництва «золотистого» пива. Надає теплий солодовий аромат із присмаком карамелі та ірису, сприяє підвищенню піностійкості. Характеризується високою якістю, стабільними характеристиками. Використовується в пивоварінні, хлібопеченні. Застосовується для посилення кольору та аромату світлого пива.
Надає теплий солодовий аромат із присмаком карамелі та ірису, сприяє підвищенню піностійкості.