Кількість
|
Вартість
|
||
|
Спеціально розроблена суміш харчових фосфатних буферів для водопідготовки під час затирання солоду.
- Оптимізує ферментативну активність вашого солоду
- Допоможе освітлити сусло
- Не додає додаткових смаків
- Зменшує утворення накипу та відкладення мінералів у ємності для промивки
- Дозування: 8 г / 10 л
Використання:
Розрахункове дозування приблизно 8 г на 10 л води. Розраховуйте кількість води, виходячи із загального об’єму затору. Додайте 5.2 pH Stabilizer™ під час затирання, для зручності можете попередньо розчинити у невеликій кількості води.
Зберігання: після використання щільно закрийте пакування та зберігайте в сухому, прохолодному та добре провітрюваному місці. Зберігати в недоступному місці для дітей.