Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чи готові до нового рівня ферментації?
Представляємо революційну систему контролю ферментації сусла для домашнього пивоваріння. Тепер є можливість готувати свої напої як в комерційних пивоварнях, з автоматичним контролем всього циклу в межах заданих параметрів.
До складу системи входить:
1. Гліколевий чилер (як охолоджуюча рідина використовується суміш пропіленгліколь з водою)
2. ЦКТ ферментер Grainfather Pro
3. Комплект сполучних шлангів
4. Пропіленгліколь 5 л
5. Термокожух для ЦКТ ферментер Grainfather Pro (опція, комплектується за додаткову оплату)
Гліколевий чилер Grainfather - охолоджувач, який дозволяє Вам отримати повний контроль над процесом бродіння і працювати за заданою програмою, а це один, мабуть, з найважливіших моментів отримання якісного пива або інших напоїв. Стабільність температури дозволяє отримувати той ефірний профіль, який саме Ви очікуєте, а не той який вийде в силу певних обставин.
Чилер повністю інтегрований з ЦКТ Grainfather Pro і всі основні операції, по установці температури, часу циклу, відбуваються через контролер ЦКТ. Принцип роботи охолоджувача зводиться до подачі охолоджуючої рідини (суміш води й пропіленгліколю) за допомогою насоса в сорочку охолодження ЦКТ, де відбувається рециркуляція, по досягненню необхідної температури сусла, контролер ЦКТ відключає подачу охолоджуючої рідини й чиллер переходить в режим очікування, при зміні температури на 0.5 С, контролер знову включає охолоджувач для кореляції температури в ферментерові. Сорочка охолодження ЦКТ це внутрішня порожнина, яка заповнюється рідиною без прямого контакту з Вашим суслом, тому за стерильність процесу переживати не варто.
У комплект сполучних шлангів чилера, входять конектори для швидкого підключення / знімання шлангів. Максимальна можлива температура охолодження сусла до 4 С за умови нормальної атмосферної температури, що дозволяє робити діацетилові паузи та лагірування в домашніх умовах безпосередньо в ферментері без додаткового, складного холодильного обладнання.
Конічний ферментер (ЦКТ) Grainfather Pro - професійний контроль бродіння, відчуйте себе професіоналом. Ферментація, без сумніву, одна з важливих частин виробництва якісного пива. Добра ферментація, починається з чистого і стерильного обладнання, стабільної контрольованої температури, при мінімальному впливі кисню. ЦКТ Grainfather надає вам це унікальне рішення для втілення Ваших найсміливіших ідей в домашньому Kraft, тепер Ви готові!
ЦКТ Grainfather контролює температуру бродіння (можливо організувати охолодження через сорочку ферментера, за допомогою гліколевого охолоджувача, має скидання дріжджів, забір зразків і перелив сусла за допомогою інноваційного ди-функционального клапана.
Термо сорочка
Внутрішня стінка з нержавіючої сталі заповнена тонким ізоляційним шаром пінополіуретану, що допомагає утримувати сусло в постійній, стабільній температурі з мінімальним впливом температури навколишнього середовища, забезпечуючи ізоляцію ферментера під час всього процесу бродіння. Цими властивостями не можуть похвалитися стандартні ферментери.
Інтегрований пасивний нагрів
У порожнині ферментера між зовнішнім корпусом і конусом встановлений нагрівальний елемент потужністю 30 Вт, 12 В. На відміну від стандартних нагрівальних елементів / джерел, які нагрівають саму рідину, це джерело тепла призначено для нагріву безпосередньо самої сорочки, яка, своєю чергою, нагріває рідину. Це схоже на роботу спліт системи, для контролю температури в приміщенні. Ферментер, плавно нагріває рідину без різких перепадів, що сприятливо позначається на роботі дріжджів.
Внутрішній рукав охолодження
Між двома стінками ферментера встановлений рукав охолодження (також з нержавіючої сталі), до нього може бути підключений гліколевий охолоджувач. Необхідна температура вибирається на контролері температури та коли гліколь проходить через рукав ферментера, він охолоджує сорочку, яка своєю чергою рівномірно охолоджує сусло в ферментері. Охолоджуючий рукав ніколи не контактує з пивом, він повністю вбудований в ферментер і не потребує очищення або дезінфекції - ідеальне рішення для ферментера такого типу.
Легко мити й дезінфікувати
Усередині ЦКТ Grainfather відсутнє розміщення будь-якого додаткового устаткування, такого як охолоджуючі котушки або додаткові пробовідбірні клапани, що дозволяє легко очищати ємність і мінімізувати ризик зараження.
Ідеальний кут конуса
Конічна форма ферментера характерна для обладнання професійних пивоварних заводів. Наша конічна конструкція спроектована з ідеальним кутом конуса в 60º. Це оптимальний кут для осадження дріжджів і інших опадів на дно конуса, без застрявання на стінках ферментера, що дозволяє, крім самого скидання дріжджів, переливати сусло, яке зброджене, вище лінії дріжджового осаду, в результаті чого виходить більш прозоре пиво.
Кран з дифункціональним клапаном
Проводьте скидання дріжджів, забір зразків і сам перелив професійно за допомогою унікальної конструкції крана з дифункціональним клапаном, де скидання дріжджів відбувається нижче лінії осаду, а паркан і слив зброджене сусла вище.
Контроль температури
Контролер легко підключається до ЦКТ за допомогою магнітів і дозволяє вам точно встановити температуру. Є можливість встановити план-графік температури (4 профілю по 5 етапів в кожному). Дозволяє управляти нагрівом (за допомогою вбудованого нагрівального елементу) і охолодженням, якщо у вас є гліколевий охолоджувач.
Комплект поставки ЦКТ
- ферментер
- кришка ферментера
- гумова пробка
- гідрозатвор
- заглушка
- прокладка
- 2-х дюймовий Кламп зажим
- Електронний блок управління
- Блок живлення
- 2-х метровий шнур живлення
- Кран з дифункціональним клапаном
- Датчик температури