Кількість
|
Вартість
|
||
|
Конічний ферментер (ЦКТ) Grainfather - професійний контроль бродіння, відчуйте себе професіоналом. Ферментація, без сумніву, одна з важливих частин виробництва якісного пива. Хороша ферментація, починається з чистого і стерильного обладнання, стабільної контрольованої температури при мінімальному вплив кисню. ЦКТ Grainfather надає вам це унікальне рішення для втілення Ваших найсміливіших ідей в домашньому Kraft, тепер Ви готові!
ЦКТ Grainfather контролює температуру бродіння (можливо організувати охолодження через сорочку ферменту, за допомогою гліколевого охолоджувача, купується окремо), має скидання дріжджів, забір зразків і перелив сусла за допомогою інноваційного дифункціонального клапана.
термо сорочка
Внутрішня стінка з нержавіючої сталі заповнена тонким ізоляційним шаром пінополіуретану, що допомагає утримує сусло в постійній, стабільній температурі з мінімальним впливом температури навколишнього середовища, забезпечуючи ізоляцію ферментера під час всього процесу бродіння. Цими властивостями не можуть похвалитися стандартні ферментери.
Інтегрований пасивний нагрів
У порожнині ферментера між зовнішнім корпусом і конусом встановлений нагрівальний елемент потужністю 30 Вт, 12 В. На відміну від стандартних нагрівальних елементів / джерел, які нагрівають саму рідину, це джерело тепла призначений для нагріву безпосередньо самої сорочки, яка, своєю чергою, нагріває рідину. Це схоже на роботу спліт системи, для контролю температури в приміщенні. Ферментер, плавно нагріває рідину без різких перепадів, що сприятливо позначається на роботу дріжджів.
Внутрішній рукав охолодження
Між двома стінками ферментера встановлений рукав охолодження (також з нержавіючої сталі), до нього може бути підключений гліколевий охолоджувач. Необхідна температура вибирається на контролері температури й коли гліколь проходить через рукав ферментера, він охолоджує сорочку, яка своєю чергою рівномірно охолоджує сусло в ферментерові. Охолоджуючий рукав ніколи не контактує з пивом, він повністю вбудований в ферментер і не потребує очищення або дезінфекції - ідеальне рішення для ферментера такого типу.
Легко мити та дезінфікувати
Усередині ЦКТ Grainfather відсутня розміщення будь-яке додаткове устаткування, такого як охолоджуючі котушки або додаткові пробовідбірні клапани, що дозволяє легко очищати ємність і мінімізувати ризик зараження.
Ідеальний кут конуса
Конічна форма ферментера характерна для обладнання професійних пивоварних заводів. Наша конічна конструкція спроектована з ідеальним кутом конуса в 60º. Це оптимальний кут для осадження дріжджів і інших опадів на дно конуса, без застрявання на стінках ферментера, що дозволяє крім самого скидання дріжджів, переливати відброджене сусло вище лінії дріжджового осаду, в результаті чого виходить більш прозоре пиво.
Кран з дифункціональним клапаном
Проводьте скидання дріжджів, забір зразків і сам перелив професійно за допомогою унікальної конструкції крана з дифункціональним клапаном, де скидання дріжджів відбувається нижче лінії осаду, а забір і злив сусла, яке відброджене, вище.
контроль температури
Контролер легко підключається до ЦКТ за допомогою магнітів і дозволяє вам точно встановити температуру. Є можливість встановити план-графік температури (4 профілю по 5 етапів в кожному). Дозволяє управляти нагрівом (за допомогою вбудованого нагрівального елементу) і охолодженням, якщо у вас є гліколевий охолоджувач.
Комплект поставки
- ферментер
- кришка ферментера
- гумова пробка
- гідрозатвор
- заглушка
- прокладка
- 2-х дюймовий зажим
- Електронний дисплей температури
- Блок живлення
- 2-х метровий шнур живлення
- Кран з дифункціональним клапаном
- Електронний датчик температури