Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дріжджі Mangrove Jack's Craft Series Yeast - Cider M02 є штамом з високим виділенням ефіру, що надає початкову глибину, відкриваючи повний фруктовий потенціал соку. Сидри, ферментовані з використанням цього штаму, мають виключно чіткий, ароматний та освіжаючий смак. Це дуже сильні дріжджі, мають гарне засвоєння фруктози та здатні ферментувати у складних умовах та різних температурах. Дріжджі для сидру Mangrove Jack's сильний флокулянт, підходять для багатьох стилів сидру. Мікроелементи, що містяться в дріжджах, необхідні для підтримки здоров'я дріжджів.
Рекомендований діапазон температур
- 12-28°C
Характеристики
- Атенюація: 90%
- Флокуляція: висока
Технічні характеристики
Дуже швидкий початок роботи можна побачити через 12-24 години. Бродіння відбувається швидко та надійно, з високою атенюацією у короткий проміжок часу. Температурний діапазон широкий і може працювати за прохолодної температури. Цей штам надійно зброджується навіть при 12°C (54°F) і є оптимальним вибором для всіх стилів сидру, особливо для континентального стилю. Цей штам виробляє велику кількість ефіру при підвищених температурах, з вираженим ароматом і смаковими характеристиками. Вміст азоту низький, стійкість до CO2 висока.
Може виробляти високий вміст алкоголю до 17,5% ABV.
Застосування у стилях
Сидр. Не рекомендується використовувати концентрати як основний ферментуючий матеріал для цього штаму дріжджів. Більш робоча зв'язка яблучний сік + концентрат, де сік повністю збродить, а концентрат додасть солодкості в готовому сидрі.