Кількість
|
Вартість
|
||
|
WildBrew Sour Pitch - високоефективні, чисті молочнокислі бактерії, спеціально відібрані за їх здатність виробляти широкий спектр кислих сортів пива (Sour beer). Дають чистий та збалансований профіль цитрусових смаків, типовий як для традиційних, так і для сучасних стилів кислого пива.
При правильному введенні бактерій з дотриманням температурних режимів це потужний, безпечний і простий спосіб роботи з бактеріями для різних стилів пива та методів закислення сусла. WildBrew™ Sour Pitch не тільки забезпечує визначну продуктивність, але й стабільні результати.
При температурі 30-40 °C бактерії можуть закислити сусло протягом 1-2 днів. Типовий таймінг 24-36 ч. Необхідно регулярно відстежувати кислотність та смаковий профіль. Оптимальна температура 35-38 °C.
Для внесення бактерій в пивне сусло, необхідно провести затирання солоду з подальшим промиванням, сусло довести до кипіння і кип'ятити 2-5 хв, щоб виключити можливість подальшого зараження. Довести Ph сусла до 4.2-4.5 за допомогою молочної чи ортофосфорної кислоти. Охолодити сусло до оптимальної температури 35 °C та внести бактерії. Опціонально можна продути сусло CO2 до внесення бактерій.
Протягом 24 год сусло буде закислене і Ph впаде в район 3.2-3.5. Більш складний цитрусово-кислий профіль досягається через 48 год. Перед внесенням бактерій, в суслі не повинно бути хмелю з огляду на низький поріг толерантності до IBU, тому техніка FWH (First Wort Hop) тут не застосовується, тому що при концентрації навіть у 4ppm по альфа-кислоті й 8ppm по бета-кислоті розмноження молочнокислих бактерій пригнічується. По завершенню процесу закислення сусла, переходимо до класичної варіння та завдання хмелю згідно з Вашою рецептурою.
Підходить для варіння Berliner Weisse, Gose, Lambic, American Wild and Sour IPA, але також не обмежується саме цими стилями.
Барвники, консерванти не були використані під час виробництва бактерій. Як і всі продукти Lallemand, бактерії WildBrew Sour Pitch виробляються за ISO 9002, без вмісту ГМО і глютену.