Кількість
|
Вартість
|
||
|
Термочохол допоможе Вам підтримувати оптимальну температуру ферментації як в холодну, так і в теплу пору року. Термочохол обшитий зсередини відбивачем тепла, завдяки чому довгий час утримується температура. Процес нагріву або охолодження можна автоматизувати за допомогою температурного контролера MKII, де можливо використовувати один прилад на нагрів - наприклад спеціальний пояс у вигляді мату (KL01960), а інший на охолодження.
Охолодження може бути реалізовано бюджетним варіантом у вигляді бака з водою + занурювальний насос, у воду можна поміщати заморожені ПЕТ пляшки з водою (пляшки періодично необхідно міняти), також можна поміщати заморожені ПЕТ пляшки всередину термочохла, але цей метод набагато менш ефективний ніж прокачування охолоджуючої рідини, або використовувати більш професійне рішення у вигляді гліколевого чилера, якій має свій контролер і можливість підключення нагрівальних приладів.
Термочохол легко одягається/знімається на/з ферментера при цьому всі необхідні фітинги та виводи залишаються доступні, знизу затягується шнуром, з боків знаходяться блискавки для зручного використання. Матеріал чохла повністю непроникний до сонячного світла та УФ, захищає Ваше пиво від можливого помутніння.