Кількість
|
Вартість
|
||
|
Винні дріжджі Mangrove Jack's MA33 - цей штам має здатність знижувати вміст яблучної кислоти на 30-35% та загальну титруему кислотність, що робить його ідеальним для молодих вин, призначених для раннього споживання, а також для використання з фруктами з високим вмістом кислотності. Дріжджі пом’якшують смак, але також додають значну кількість складних ефірів, надаючи вину свіжий й фруктовий характер. Підходить для Zinfandel, фруктових вин тощо. Діапазон бродіння від 18-27 ° C, до 24 л сусла, помірне бродіння.
MA33 – чудово підходить для фруктових білих і рум’яних сільських вин, особливо там, де бажаний залишковий цукор, характеризується виділенням фруктових складних ефірів та сивушних олій, що надає вину свіжого фруктового характеру
Добре ферментує у діапазоні 18-27 °С, зі стрімким початком ферментації, але можливим уповільненням ближче до кінця бродіння, після 10-12 днів бродіння може знадобитися аерація. Толерантність по алкоголю до 14% та рН вище 3.2.