Кількість
|
Вартість
|
||
|
Бочонок на 5 літрів + гумова пробка
Дуже корисні кеги для карбонізації та зберігання напоїв, варіант подібний, до того, який застосовується на комерційних броварнях при розливі пива. Додайте максимум 3 г/л цукру на карбонізацію, ємність багаторазового використання.
Дозрівання в бочці
Більшість домашніх пивоварів захочуть провести карбонізацію та дозрівання в барильці, щоб отримати природну карбонізацію, як у пляшковому пиві.
Метод такий самий, як і для пляшок: бажано зробити цукровий сироп або використовувати сусло (DME), вилити його в барило і перелити пиво так, щоб усе добре перемішалося.
Поставте барило вертикально на кілька днів при нормальній кімнатній температурі, щоб пиво мало змогу закарбонізуватися, потім заберіть у прохолодне місце для освітлення та дозрівання. Старенький, але все ще працюючий холодильник - ідеальний варіант для зберігання та подачі пива правильної температури.
Коли пиво повністю висвітлиться, можна розпочинати дегустацію.