Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дріжджі Mangrove Jack's CS Yeast M41 Belgian Ale – ці дріжджі можуть конкурувати з насиченістю та складністю багатьох монастирських пивоварень у Бельгії. Завдяки високому ступеню зброджування та спиртостійкості, Ви зможете створити безліч найсмачніших видів пива в бельгійському дусі.
Рекомендований діапазон температур
- 18 - 28°C
Характеристики
(5-висока, 1-низька)
- Атенюація: 5
- Флокуляція: 3
- Ущільнюваність: 2
- Живих дріжджових клітин: понад 5 на 10 9 КУО/грам
- Ступінь зброджування: 82-88
Ароматичні характеристики
У процесі бродіння ці дріжджі створюють ефіри, що нагадують про стиглі фрукти, насамперед про сливи. Однак тут також є балансуючий легкий фенольний характер.
Смакові характеристики
Пиво, зброджене цими дріжджами, є чудовим прикладом класичного бельгійського елю з відтінками гвоздики та великою кількістю фруктових ефірів, бананових і алкогольних відтінків.
Високоалкогольне пиво
Міцні сорти пива - це і є основна спеціалізація цього штаму, адже він спиртостійкий. Сорти з високим вмістом алкоголю отримують неперевершені смакові та ароматичні характеристики. Більш міцне пиво на цих дріжджах може бути надмірно солодким та важким через невисокий рівень зброджування, хоча зниження температури затирання може покращити зброджуваність та знизити кінцеву щільність.