Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
UAH
  • EUR
0
Мій кошик

Ферментація вина

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою

Що таке ферментація вина?

При виробництві алкоголю використовується такий процес як ферментація чи бродіння. Ферментація на вино позитивно впливає, навіть більше, без неї неможливо виготовити улюблений напій! При бродінні відбувається розщеплення цукру (фруктози або глюкози) на спирт та вуглекислий газ, також виділяються ферменти, які відповідають за колір та аромат. Ферментація відбувається природним чином, але щоб прискорити процес, можна самостійно додати бактерії. В основному ферментація вина здійснюється під впливом дріжджів і без доступу сусла (сировини) до кисню. Щоб ємність була герметична і майбутній смачний шедевр не зіпсувався, потрібно використовувати гідрозатвор. В інтернет-магазині My-Beer вам допоможуть підібрати правильні пристрої для виготовлення вина та інших алкогольних напоїв!

До речі, про інші напої, чи ви знаєте, звідки в алкоголі беруться бульбашки? Вони з'являються завдяки вторинній ферментації вина, яка полягає у додаванні до готового вина дріжджів та цукру, тим самим запускаючи бродіння вдруге.

Загалом, щоб ферментація на вино пройшла успішно, необхідно обзавестися професійним пристроєм! Підібрати та купити відповідні прилади ви можете у нашому інтернет-магазині! My-Beer пропонує тільки якісну продукцію за приємними цінами!

Легка вторинна ферментація з магазином My-Beer

Вторинна ферментація вина трохи складніша за первинну, але для обох варто використовувати різні пристосування. Таким чином, в асортименті нашого магазину ви знайдете багато корисного обладнання для успішної ферментації! Наприклад, вам може знадобитися:

  • Ферментер – ємність для бродіння, дуже зручна тим, що має отвір під кран та гідрозатвор.
  • Гідрозатвор – обмежує доступ до кисню та забезпечує простір для СО2;
  • Лопатка для розмішування — маленький інструмент, який нагоді справжньому виноробу. Завдяки спеціальним дірочкам лопатки, при помішуванні відбувається пасивне аерування.
  • Бугельна пробка – надійно закриває шийку пляшки і її можна неодноразово використовувати.
  • Фільтр бавовняний – унеможливлює попадання осаду при переливанні в пляшку.
  • Дріжджі та різні субстанції для ферментації.

Ферментувати вино з My-Beer – суцільне задоволення!

У нашому магазині представлені найкращі ціни на ринку та безумовна якість продуктів! До речі, тут ви зможете придбати інгредієнти та обладнання для виготовлення смачних напоїв у домашніх умовах та на професійній кухні! My-Beer також надає клієнтам товари власного виробництва, а також співпрацює з багатьма брендами, такими як Lallemand, Mangrove Jack`s, Ferarri та ін.!

Ферментація на вино – нелегкий процес, з яким допоможе впоратися наш магазин. Низькі ціни, швидка доставка, кращі пристосування від надійних брендів, швидкі відповіді від менеджерів - все це знайдете в My-Beer!

Чекаємо на ваші замовлення!

Вгору