Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мобільна міні кег система ідеально підходить для невеликих варок або дроблення варіння пива на частини, що зручно для зустрічі з друзями на свіжому повітрі, барбекю, вечірок. Ідеально підходить для стандартних холодильників, легко може бути використана в якості Гроулер.
Мобільна міні кег система ідеально підходить для невеликих варок або дроблення варіння пива на частини, що зручно для зустрічі з друзями на свіжому повітрі, барбекю, вечірок. Ідеально підходить для стандартних холодильників, легко може бути використана в якості Гроулер. Міні-кеги від компанії Kegland виробляються також як і кеги Корнеліус з внутрішньої зварюванням швів, це означає, що є можливість правильно вимити та продезінфікувати кег перед початком роботи.
Ви можете виробляти карбонізацію стандартним способом за допомогою глюкози, DME або використовувати примусову карбонізацію за допомогою зовнішнього балона або крана для розливу з CO регулятором. В такому випадку у Вас є можливість, досить добре охолодити пиво перед карбонізацією, в охолодженому пиві примусова карбонізує CO проходить в рази швидше, при меншій витраті самого CO.
Розмір 5 л відповідає 15 пляшкам пива по 330 мл.
Кег може бути укомплектований збірними головками з клапаном скидання тиску, конекторами типу Ball Lock Barb / MFL, кранами розливу.
Дозрівання в кегах
Більшість домашніх пивоварів захочуть провести природну карбонізацію і дозрівання в кеге, щоб отримати приблизно той же результат, як в темно-зеленому пиві.
Метод такої ж, як і для пляшок: бажано зробити цукровий сироп або використовувати сусло (DME), вилити його в кег і перелити пиво так, щоб все добре перемішалося. (Дозування глюкози / DME при цьому в три рази менше і не повинна перевищувати 3 гр / л, якщо карбонізує буде недостатня Ви завжди зможете збільшити її примусово).
Поставте кег вертикально на кілька днів при нормальній кімнатній температурі, щоб пиво мало можливість закарбонізуватися, потім приберіть в прохолодне місце для освітлення і дозрівання. Старенький, але все ще працюючий холодильник - ідеальний варіант, для зберігання і подачі пива правильної температури. Коли пиво повністю посвітлішає, можна починати дегустацію.