Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мобільна міні кег система ідеально підходить для невеликих варок або дроблення варіння пива на частини, що зручно для зустрічі з друзями на свіжому повітрі, барбекю, вечірок. Ідеально підходить для стандартних холодильників, легко може бути використана в якості Гроулеру.
Міні-кеги від компанії Kegland виробляються, так само як і кеги Корнеліус з внутрішнім зварюванням швів, це означає, що є можливість правильно вимити й продезінфікувати кег перед початком роботи.
Ви можете виробляти карбонізацію стандартним способом за допомогою глюкози, DME або використовувати примусову карбонізацію за допомогою зовнішнього балона або крана для розливу з CO регулятором. В такому випадку у Вас є можливість, досить добре охолодити пиво перед карбонізацією, в охолодженому пиві примусова карбонізує CO проходить в рази швидше, при меншій витраті самого CO.
Розмір 8 л відповідає 24 пляшкам пива по 330 мл.
Кег може бути укомплектований забірними головками з клапаном скидання тиску, конекторами типу Ball Lock Barb / MFL, кранами розливу.
Дозрівання в кегах
Більшість домашніх пивоварів бажають проводити природну карбонізацію і дозрівання у кегу, щоб отримати приблизно той самий результат, як у пиві з пляшок.
Метод такий самий, як і для пляшок: бажано зробити цукровий сироп або використовувати сусло (DME), вилити його в кег та перелити пиво так, щоб все добре перемішалося. (Дозування глюкози / DME при цьому в три рази менше і не повинно перевищувати 3 гр / л, якщо карбонізація буде недостатня Ви завжди зможете збільшити її примусово).
Поставте кег вертикально на кілька днів при нормальній кімнатній температурі, щоб пиво мало змогу карбонізуватися, потім приберіть в прохолодне місце для освітлення і дозрівання. Старенький, але все ще працюючий холодильник - ідеальний варіант для зберігання і подачі пива правильної температури. Коли пиво повністю посвітлішає, можна починати дегустацію.