Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дріжджі LalBrew® Voss — елевий штам у норвезькому стилі, який має нейтральний ефірно-фенольний профіль з невеликими відтінками цитрусових та фруктів. Дріжджі демонструють дуже високу флокуляцію, що дозволяє варити світле пиво без додаткової фільтрації або використання технологічних домішок.
Дріжджі активні у широкому температурному діапазоні від 25 до 40 °C. При температурі 40 °C дріжджі здатні збродити сусло всього за 2 дні, при температурі 30 °C 3-4 дні, при температурі 25 °C 5-7 днів. Оптимальна температура бродіння вважається 35-40°C.
Підходить для варіння Norwegian Farmhouse Ale, Neutral Ale, але також не обмежується саме цими стилями.
Барвники, консерванти не були використані під час виробництва дріжджів. Як і всі продукти Lallemand, дріжджі LalBrew Voss виробляються за ISO 9002, без вмісту ГМО і глютена.