Кількість
|
Вартість
|
||
|
Двокомпонентний смаковий пом'якшувач — додає вину, сидру чи медовусі більше тіла й дубові ноти, миттєво покращуючи готовий напій. Просто додайте обидва компоненти перед розливом та добре перемішайте, щоб розчинити. Комбінація гліцерину та рідкого екстракту дуба розроблена, щоб згладити смак, жорсткість й скоротити час визрівання. Об'єму вистачить для партії до 23 л.
Використання:
Додайте обидва компоненти в вино, сидр або медовуху перед розливом та добре перемішайте, щоб розчинити. Для більшого ефекту, об'єм можна використовувати для партії до 15 л. Радимо додавати половину від об'єму для виготовлення сидру, після смакового тесту додати залишок у разі потреби.