Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мобільна міні кег система ідеально підходить для невеликих варок або дроблення варіння пива на частини, що зручно для зустрічі з друзями на свіжому повітрі, барбекю, вечірок. Ідеально підходить для стандартних холодильників, легко може бути використана в якості Гроулеру. Міні-кеги від компанії Kegland виробляються також як і кеги Корнеліус з внутрішнім зварюванням швів, це означає, що є можливість правильно вимити й продезінфікувати кег перед початком роботи.
Ви можете карбонізувати пиво стандартним способом за допомогою глюкози, DME або використовувати примусову карбонізацію за допомогою зовнішнього балона або крану для розливу з CO регулятором. В цьому випадку у Вас є можливість, досить добре охолодити пиво перед карбонізацією, в охолодженому пиві примусова карбонізація проходить в рази швидше, при меншій витраті самого CO.
Розмір 10 л відповідає 30 пляшкам пива по 330 мл.
Кег може бути укомплектований забірними головками з клапаном скидання тиску, конекторами типу Ball Lock Barb / MFL, кранами розливу.
Дозрівання в кегах
Більшість домашніх пивоварів захочуть провести природну карбонізацію і дозрівання у кегу, щоб отримати приблизно той же результат, як у пляшковому пиві.
Метод такий же, як і для пляшок: бажано зробити цукровий сироп або використовувати сусло (DME), вилити його в кег і перелити пиво так, щоб все добре перемішалося. (Дозування глюкози / DME при цьому в три рази менше і не повинно перевищувати 3 гр / л, якщо карбонізація буде недостатня Ви завжди зможете збільшити її примусово).
Залиште кег вертикально на кілька днів при нормальній кімнатній температурі, щоб пиво змогло закарбонізуватися, потім приберіть у прохолодне місце для освітлення і дозрівання. Старенький, але все ще працюючий холодильник - ідеальний варіант, для зберігання і подачі пива правильної температури. Коли пиво повністю освітлиться, можна починати дегустацію.