Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дріжджі Lalvin K1™ V1116 — штам дріжджів, що відрізняються здатністю до бродіння у стресових умовах, таких як низька щільність базового матеріалу, знижені температури та низький вміст жирних кислот. Дріжджі мають толерантність алкоголю до 18%, добре працюють у діапазоні температур від 10 до 35° C. При температурі нижче 16° C та правильному внесенні ферментів дріжджі виробляють велику кількість квіткових ефірів (ізоамілацетат, гексил ацетат, феніл етил ацетат), що привносить у виноматеріал насичений аромат.
Відмінно підходить для виробництва медовухи, холодних вин, але можуть також застосовуватися для виробництва рожевих та основних червоних вин.
Барвники, консерванти не були використані під час виробництва дріжджів. Як і всі продукти Lallemand, дріжджі Lalvin K1 V1116 виробляються за ISO 9002, без вмісту ГМО і глютену.