Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дріжджі Fermentis SafLager S-23 - дріжджі низового бродіння з Берлінського пивоварного інституту VLB рекомендуються для виробництва фруктових та ефірних профілів пива типу лагер. Нижча зброджувальна здатність даного штаму, дозволяє варити пиво з повнішим смаком.
Рекомендований діапазон температур
- 9-22°C, ідеально при 12-15°C
Характеристики
- Атенюація: 82%
- Флокуляція: висока
Специфікація
% сухих дріжджів: 94,0 – 96,5
Кількість живих клітин при упаковці: > 6 x 109 /г
Загальний вміст бактерій*: < 5/мл
Оцтові бактерії*: < 1/мл
Молочнокислі бактерії*: < 1/мл
Педіококі*: < 1 / мл
Дикі дріжджі не Saccharomyces*: < 1 / мл
Патогенні мікроорганізми: Відповідно до законодавства
*ці значення відповідають наступній пропорції засіву: 100 гр сухих дріжджів на 1 гл – це більш ніж 6 x 106 клітин на мл сусла
Застосування у стилях
Усі табори