Кількість
|
Вартість
|
||
|
Дріжджі SafLager W34/70 - відомий штам від Weihenstephan використовується у всьому світі в пивоварній промисловості для виробництва пива низового бродіння (лагери, пілснери). Дріжджі дозволяють виробляти добре збалансоване пиво з фруктово-квітковим ароматом, з відмінною питкістю та тонким смаком.
Класичні лагерні дріжджі дуже популярні у промислових пивоварів завдяки своїй флокуляційній здатності та вмінню створювати нейтральний ароматичний профіль у готовому пиві.
Інструкція
Розсипте дріжджі поверхнею стерильної води або сусла. Об'єм рідини повинен перевищувати в 10 разів об'єм дріжджів при температурі 23 ± 3°C. Залишіть на 15-30 хвилин. Акуратно розмішуйте, потім внесіть суспензію, що вийшла, у ферментер. Одне з альтернативних рішень – це внесення дріжджів безпосередньо до бродильного танку, попередньо перевіривши температуру сусла, яка повинна бути в межах 20-25°C. Висипайте поступово дріжджі таким чином, щоб вся поверхня сусла була покрита ними, щоб уникнути утворення грудочок. Залиште на 30 хвилин, потім ретельно перемішайте або внесіть додатковий об'єм сусла.