Кількість
|
Вартість
|
||
|
Надає пиву трохи більш інтенсивний аромат солоду і зерна, ніж солод Pilsner, а також легкі ноти карамелі. Солод Vienna (Weyermann) обсушується при більш високій температурі, ніж Pilsner, тому надає пиву більш «багатий» золотистий колір, міцність і насиченість смаку. Володіє достатньою ензимної силою, щоб добре поєднуватися з великою кількістю спеціальних солодів.
Застосовується у виробництві для коригування занадто світлого солоду, що переробляється для виробництва «золотистого» пива. Надає теплий солодовий аромат з присмаком карамелі й ірису, сприяє підвищенню піностійкості. Характеризується високою якістю, стабільними характеристиками. Використовується в пивоварінні, хлібопеченні. Застосовується для посилення кольору та аромату світлого пива.
Надає теплий солодовий аромат з присмаком карамелі й ірису, сприяє підвищенню піностійкості.