Кількість
|
Вартість
|
||
|
Винні дріжджі Mangrove Jack's AW4 - дуже ароматний штам, придатний для білих та рожевих вин, дріжджі помірного бродіння надають вину запашні ароматичні ефіри, які підсилюють виразність сорту та аромат. Цей позитивний ароматичний вплив можна використати для доповнення природних ароматичних якостей винограду або для приховування його недоліків. Підходить для рислінгу (Riesling), гевюрцтрамінера (Gewurztraminer) тощо. Діапазон бродіння від 14-30 ° C, до 24 л сусла, помірне бродіння.
AW4 єдиний штам для для німецьких ароматних білих вин, його унікальність — відсутність будь-якого дріжджового запаху або смаку, не спотворюється початкова ароматика сировини, що зброджується. Відомий тим, що створює потужні ароматичні вина з повним пряним ароматом й ідеально підходить для гевюрцтрамінера (Gewurztraminer), а також рекомендований для совіньйонів і семійонів.
Добре ферментує у діапазоні від 14 до 30°C з низьким утворенням піни та середнім або високим вмістом гліцерину. Може ферментувати до 14,5% етанолу за умови, що температура підтримується у діапазоні 20-25°C, а рН вище 3.0.