Кількість
|
Вартість
|
||
|
pH метр - прилад вимірювання кислотності рідин, зокрема і пивоварного затору, де дотримання рівня кислотності у районі 5-5.2Ph досить важливий момент при затиранні, т.к. безпосередньо впливає на правильність перетворення цукрів на суслі.
- Діапазон вимірів: 0-14 pH
- Дискретність показань: 0,1 pH
- Похибка: ±0,1 рН
- Робоча температура: 0...+50 °C
УВАГА!
Прилад поставляється із заводським калібруванням, в комплект поставки входять додаткові калібрувальні розчини, для самостійного калібрування приладу. Рекомендуємо зберігати електрод Ph-метра в розчині KCL, щоб уникнути передчасного висихання. Інструкція Ph-метра у форматі PDF.