Кількість
|
Вартість
|
||
|
Винні дріжджі Mangrove Jack's BV7 - призначені для приготування сухих та солодких білих вин із повноцінним смаком. Діапазон бродіння 15-30 ° C, до 24 л сусла.
BV7 збереже та посилить різноманітність винограду та теруару, надаючи готовому продукту чудову смакову складність, відмінну структуру та баланс, але що особливо – повноцінний ароматний присмак. Щоб оцінити вплив BV7, розділіть макуху Шардоне, половину ферментуйте за допомогою CL23, а другу половину - BV7 й Вас вразить вплив дріжджового штаму на фруктову концентрацію.
BV7 дає широкий вибір корисних споріднених сполук низького рівня, таких як вищі спирти та складні ефіри, та високий рівень гліцерину, що надає вину насиченості та структури, а також помітно впливає на смакові відчуття, текстуру та насиченість вина. Уникайте бродіння етанолу вище 13%, адже BV7 – не дуже стійкий до етилового спирту. Прийнятний діапазон температури - 15-30 ° С, але краще ферментувати при температурі нижче 22 ° C для максимального розгортання смаку. Також дріжджі можна використовувати для зброджування концентрованих соків.