Кількість
|
Вартість
|
||
|
Винні дріжджі Mangrove Jack's CY17 - цей штам для приготування світлих сухих, солодких, а також рожевих вин. Дріжджі помірного бродіння також ідеально підходять для виготовлення вин у сільському стилі з фруктів і квітів, оскільки ці смаки та аромати посилюються природним шляхом. Цей штам покращує тіло і надає насичений і насичений фруктово-квітковий аромат. Підходить для Совіньон Блан, Зінфандель, Мускат, Мюскаде, Десертних вин тощо. Діапазон бродіння від 22-26 ° C, до 24 л сусла, повільна активність бродіння.
CY17 – виробляє високий рівень бажаних конгенерів під час бродіння, включаючи ароматичні тіоли, надаючи насичений фруктовий аромат, повне тіло та «тропічні» смакові характеристики . CY17 також відомий високим утворенням гліцерину, що ще більше посилює солодкість. Чудово підходить для солодких ігристих вин, але на стадії бродіння у пляшках необхідно додавати штам CL23.
Зазвичай ферментація столових вин йде до 21 дня, а десертних – до 35 днів. CY17 віддає перевагу постійній температурі в межах 22 - 26°С. Якщо температура впаде нижче 15°С у другій третині періоду бродіння, це призведе до зупинки процесу, що робить CY17 придатним для виробництва солодких натуральних вин (щоб уникнути повторного бродіння, необхідно використовувати сорбат калію й піросульфіт натрію).
Уникайте рівня оксиду сірки SO2 вище 50 ppm та переконайтеся, що рН вище 3,2, CY17 є делікатним штамом, до якого потрібно ставитися з деякою повагою. Зверніть особливу увагу на стерильні умови виноробства та теплий старт бродіння, інакше підвищується ризик бактеріального зараження. Толерантність по алкоголю до 15%.